kolmapäev, märts 25, 2009

Postitus number 390

Positiivne:

- mitu-mitu hooaega Seinfeldi
- Stephen Kingi Dark Tower kolm esimest raamatut
- Sklansky Tournament Poker for Advanced Players
- mitu hooaega Two and a Half Men-i
- kui oleks aega, siis veel see, see, see, see ja palju muud
- ilm on ilus
- Tõnu ja Gert tõmbasid ka kaitsevahendid ümber ning sisenesid blogosfääri. Üks pisut aktiivsemana kui teine. Tiit on siis nüüd veel ainus, kes julgust kogub (tark ei torma).
- merevähk on lõpuks ära proovitud

Hämmastav:

- kuidas 15 lihtsa küsimusega suudetakse su isiksus ja iseloom täiesti võõra inimese poolt 90% ulatuses pädevalt paika panna. Ning ka ülejäänud kümmet protsenti kirjeldab sama täpselt kuid selle osas oled juba ise eelnevalt tegutsema hakanud. DiSC Classic 2.0 nimelt.

Negatiivne:

- üleüldine (peen) iroonitsemine, detailide kallal norimine ilma suurt pilti vaatamata/nägemata, soov teistele lihtsalt ära teha, mõtlemise lõpetamine ning tegutsemine ainult juhendite piires, suure jutu ajamine ilma reaalsete tegudeta jmt. Ega ma isegi alati nendest pattudest prii paraku ole.
- ca 440 päeva puhkuseta

2 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

DISC võib olla küll hämmastav, kuid oma lihtsuses väga kergesti petetav. Mina eelistan 1000 küsimusega isiksuseteste (hetkel linki ei mäleta), mis kasutavad palju kontrollküsimusi jms, et teadlikku ja alateadlikku valetamist välistada.

Aga las ma pakun su isiksusetüübi... S kindlasti ja siis vast I, aga võib-olla ka C.

John Smith ütles ...

Heh, jäin nüüd ka mõtlema, et enamvähem sama täpsed oleks tulemused tulnud kui need kaks päeva oleks slaidide vahtimise asemel saanud hoopis näiteks Civ-i, Diplomacyt ja 1856-t mängida :)

Teeme oma koolitusfirma, ah? :)