teisipäev, oktoober 13, 2009

481

Apparently, we are living in the kind of society that sees a man who just wants to take naked photos of some old ladies as some sort of weirdo, who deserves to be chased and shouted at and beaten and chased!

Krt, pakkuge palun veel midagi nii head kui see seriaal. Palun.


Laupäevane üritus toimus igati sujuvalt, eelmise korra puudujääkidest olime tublisti õppinud ning force majeure ei vehkinud ka seekord enam eriti oma karvase rusikaga. Kui, siis ainult natukene ning osalejatele märkamatult.


Meeldetuletus endale: personalijuhi ego riivamine võib kuulujuttude kohaselt pikemas perspektiivis mõningaid lühiajalisi jamasid tekitada. Selleks tuleb aga lihtsalt valmis olla, nagu väike pioneer kunagi ammu lubas. Ole valmis! Alati valmis!


Energiajookidelt on jälle ilusti kohvile tagasi liigutud, organism tervitas seda kestvate ovatsioonidega.


Siinne kirjutamissagedus on tunduvalt vähenenud, eks oma osa on selles tõenäoliselt naha paksenemisel. Kunagi näiteks sai üsnagi palju tähelepanu pööratud erinevate online-toimetuste apsakatele... aga no ei viitsi enam. nagunii suudavad nad end ülepäeviti taaskord ületada. Ja ühelauseliste postituste jaoks on nüüd hoopis twitter.


Viimased pildid arvutis pärinevad endiselt juuli lõpust. Midagi peaks veel fotokas ka olema ja päris palju... aga miks ma neid siiani ära kopeerinud pole?

2 kommentaari:

leheneeger ütles ...

Personalijuhi ego riivamisest võiksime me kahepeale raamatu kirjutada ja siis vanaduses selle kohal õhata: kas mäletad veel?
Iseasi, kas see teos ka tsensuurist läbi pääseks. Julgen kahelda.

John Smith ütles ...

Jah, kirjutame ja õhkame ja siis sisistatakse vastu, et mis me ka teame.