reede, veebruar 05, 2010

Doom lauamänguna? Täiesti olemas ja hea...

Mul on hea meel reklaamida, et Eesti suurimasse lauamängudele spetsialiseerunud veebipoodi jõudis korralik uue kauba laadung, tänu millele on kõigil mänguhuvilistel võimalik soetada uut ja põnevat kraami.

Kes on vähegi arvutimängudega kokku puutunud, teab kindlasti ka Doomi. Nüüd on võimalus seda lauamänguna proovida. Isiklik kogemus: esimesest levelist, krt, pole edasi jõudnud :)

Tahad kaasmängijaid allutada oma lemmikideoloogiale - kapitalism, imperialism või hoopis näiteks islami fundamentalism? Sellisel juhul sobib sulle poliitiline lauamäng Ideology: The War of Ideas.

Robotite võidujooksu imiteeriv Roborally on millegipärast programmeerijatele ikka meeldinud. Saa nüüd aru mispärast... kuigi väheke programmeerimist (ja tunduvalt rohkem ebaõnnestumisi) on seal tõesti.

Klassikaline Diplomacy: mänguseltskondade proovikivi. Kui suudate siinsed noa-selga-löömised üle elada ning järgmine päev veel teretate üksteist - järelikult on teil hea seltskond.

MegaCorps - seda saab mängida kahte moodi. Esimene, nö. "läti stiil", on Monopoly stiilis nuppe liigutada ja kaarte käia ning aeg-ajalt kella vaadates lõppu oodata. Teine stiil, agressiivsem ja lõbusam, on nautida kõiki mängus eksisteerivaid rahategemise võimalusi - nagu suurkorporatsioonide maailmas kombeks.

Kolm Musketäri - Bojarskit siin mängus küll ei eksisteeri, kuid kõik muud komponendid on olemas: ripats, musketärid, kaardiväelased, kuningas ja kuningannna ning Rochefort. Head musketärid vs kurjad kaardiväelased.

Ja palju muudki veel...

Kommentaare ei ole: