reede, juuni 15, 2007

Savisaar, Songisepp ja Segadused (kronoloogilises järjestuses)

08.06.2007 - proloog

Nädalavahetusel Tallinnas peetava võidusõidu pärast suletud Laagna tee tekitas paljudel Lasnamäe tänavatel enneolematud ummikud


Viide: siit

09.06.2007


Transpordiameti juhataja Andres Harjo ütles, et liikluse sulgemisele anti nõusolek Lasnamäe linnaosa valitsuse survel. «Kui selline põhisuund kinni läheb, siis on teada, et midagi head pole loota,» märkis ta. «Seda ma tegelikult Lasnamäe linnaosa valitsusele ka ütlesin, kuid mis teha, kui meid ei usaldata.»

Ürituse korraldamist Lasnamäe linnaosa valitsuse poolt vedanud linnaosavanema asetäitja Toivo Moorast ütles, et autovõistluse korraldamise nimel tuleks linlastel tekkinud ebameeldivused lihtsalt ära kannatada.


Viide: siit

13.06.2007

Savisaar eitas ka ühegi linnavalitsuse ametniku osalemist lubade andmises.

"Lisaks linnavalitsusele on veel mitmeid ametnikke, kes kujutavad ette, et nemad juhivad seda linna. Nii ka seekord," lisas Savisaar.


Viide: siit

14.06.2007

Tallinna linnavalitsus otsustas määrata distsiplinaarkaristuse läinud nädala teises pooles Laagna tee sulgemist lubanud transpordiameti juhatajale Andres Harjole ning liiklusteenistuse direktorile Mati Songisepale.


Viide: siit

Väiksed sulid võllas, suured tõllas? Mis aga sai "ürituse korraldamist Lasnamäe linnaosa valitsuse poolt vedanud" linnaosavanema asetäitja Toivo Moorasti osaks, kes Harjo sõnade kohaselt selle plaani läbi surus? Ei miskit? Või ehk isegi väike preemia "linnarahvale vaba aja veetmise võimaluse suurendamiste ning Tallinna tutvustamise eest rahvusvahelisel motospordi tasandil"?

Kommentaare ei ole: