teisipäev, märts 18, 2008

Hea ulme naeruväärse hinnaga


Olgem ausad - Sergei Lukjanenko "Peegelduste labürindi" ostsin vaid kahel põhjusel: esiteks meeldib mulle ulme ning teiseks (ja hetkel isegi olulisemaks põhjuseks) oli selle naeruväärne hind. Rocca al Mare keskuse Varraku boksist sai (ja saab vist veelgi) selle vaid 10 krooni eest kätte. Mr. Costello on sellest raamatust juba päris põhjalikult kirjutanud ning suures osas ühinen tema arvamusega (aga eks mul ole ka sarnane taust... tõsi Peterburis pole veel käinud :)

Sotsiaalfilosoofilised arutlused läksid õnneks minust mööda, olin peamiselt actionit jahtimas ning selles suhtes osas ei pidanud ka pettuma, mõnusalt muhe (vene) huumor koostöös arvutimängudest tuttava tegevustikuga andis kustumatu elamuse. Huvitav oli aga vaadata, kuidas aastal 1997 kujutatakse tehnilises mõttes tulevikku ette - näiteks loodud on küll virtuaalmaailm kuid andmeside ja sinna maailmasse sisenemine käib ikka üle telefoniliinide ning modemite.

Aga kel huvi suurema hulga retsensioonide järele, siis BAAS aitab. Mina igatahes soovitan ulmefännidele seda raamatut soojalt.

Kommentaare ei ole: