reede, november 28, 2008

Prestigio GeoVisionile POI-de lisamine

Väike meelespea selles osas, et kuidas oma Prestigio GeoVision navikale (loe: autonavigaatorile) suurtel kiirustel ja hulgakaupa oma POI-sid (loe: huvipunkte) lisada... (tegelikult peaks see sobima kõigile iGO tarkvara kasutatavatele navidele, näiteks nagu ka Mio).

- Tõmba/koosta omale meelepärane huvipunktide fail. Geopeituse huvilistele piisab näiteks sellel lehel paiknevast GPX-ist.
- Tõmba omale iGO POI Exploreri nimeline programmijupp ja paki see kuhugi lahti.
- Ühenda oma navikas arvutiga. Kui see on sul esimeseks korraks, võib juhtuda et on vaja seadmega kaasatulnud CD enda ligi hoida... reeglina aga mitte.
- Käivita iGo POI Explorer. Valides menüüst Tools->Options saad paika panna oma navikas asuva iGo.db baasifaili asukoha (GeoVisioni puhul on see \Flash_Storage\igo\). Kontrolli, et programmi alumisse äärde tekib kiri "Device connected. iGO 2006 detected"
- Tee programmi parempoolses aknas hiirega paremklikk ning vali "Import POIs from file here" ning avanenud aknas vali eelnevalt salvestatud huviväärsuste fail.
- Kõik huviväärsused kuvatakse paremasse aknasse. Soovi korral saad muuta Name lahtris olevat nime ja ikooni (neid kuvatakse ühtlasi kaardil, seega soovitan vajadusel lühemaks/mugavamaks muuta).
- Kui jääd nimekirjaga rahule, vali menüüst File->Export->iGo database to device (via ActiveSync).
- Palju õnne! Oledki omale navikasse laadinud hulga uusi huvipunkte. Prestigios leiad need näiteks kokpit-režiimis olles järgnevat teed mööda: Menüü->Kiire->POI haldus->Minu POI. Siin saad valida, et kas neid punkte ikka näidetakse kaardil, samuti ka "Muuda" vajutades muuta grupi nime, ikooni ja nägemise kaugust.

Head reisi!

PS. Garantiitingimused ei pruugi sugugi taolisesse isetegevusse soosivalt suhtuda. Kui kahtled - ära parem tee.

Kommentaare ei ole: