teisipäev, juuni 03, 2008

Ära ole topis!



Pikk vahemik on möödas viimasest sissekandest (kui eilne piltuudis välja jätta) kuid see ei tähenda sugugi nagu poleks midagi toimunud... pigem vastupidi, pole lihtsalt sellist hetke tekkinud et mõtteid koondada.

- eksib see, kes arvab nagu oleks autoorienteerumine surnud. Ei ole teps mitte, nädalavahetusel toimusid esimesed etapid nii Elioni Spordiklubi sarjas kui ka Hitehi Karikasarjas. Suhteliselt odav võimalus autospordiks.

- seikleja.ee Kevadmäng sai võiduka lõpu kui üle kümnekonna seltskonna veetis meeldiva pühapäeva õhtu Katariina kail ja selle ümbruses ringi jalutades.

- Alanud on Igamehe Suveseiklusele registreerumine - ca pooled kohad on juba esimeste päevadega broneeritud. Sedakorda tutvutakse siis Lõuna-Raplamaa ning Põhja-Pärnumaaga - kõik huvilised on oodatud!

Ja pisut teemaväliselt: hämmastav, et on ikka veel inimesi, kes randa jalutama minnes võtavad oma pilgeni täis prügikotid kaasa, et need siis niigi üleajavate prügikastide kõrvale maha poetada. Näiteks nagu autoga 450AMV sõitnud paarike.

Lõppu ka pisut lõbusamat tooni - tänane pealkiri on siis poisi esimene täispikk lause, vastusena ema malbele soovile oma voodisse minna :) Pildil on aga kujutatud täiesti tundmatut tartlast... tundub et Sirjega on meil mõned sarnased eelistused pilditegemise osas.

Kommentaare ei ole: