esmaspäev, november 02, 2009

Blitz


Tükk aega olen otsinud (või noh, mis otsinud... pigem oodanud, et magavale kassile hiir suhu jookseks) lauamängude kõrvale mõnda head arvutil toksitavat WWII strateegiamängu, mis natukenegi sarnaneks sellise ammuse lemmikuga nagu Panzergeneral (ja kõik selle järjed). Tundub, et päris taolisi turn-based kampaaniate, kogemuspunktide, massiivse koguse erineva lahingtehnika jmt-ga mänge enam vist ei tehtagi (või ei viitsi ma eriti otsida)... kuid juhuslikult avastasin riiulist sellise teose nagu Blitzkrieg. Tegemist on küll reaalajas toimetava strateegiamänguga, kuid enamus tingimusi on ikkagi täidetud.

Aga jah, tehisintellekti vastu mängimine on ikka käkitegu, võrreldes sellega kui teisel pool lauda inimene istub. Peab ikka Essenilt hangitud Blitzkrieg Generali reeglid lõpuni läbi lugema.

Aga kust krt ma üleüldse selle aja võtan et (arvutiga) midagi mängida? Peale tööpäeva lõppu ega kokkujooksnud juhtmeid muudmoodi lahti eriti ei sulatagi kui väikese kahurikanonaadiga, millele järgneb II Panzergrenadier'ide diviisi võidukas rünnak. Võeh.

Kommentaare ei ole: