teisipäev, november 10, 2009

Nädal 45

Isadepäeval sai lahti tehtud karp suvise maasika toormoosiga. Esimesel maitsmisel õnnestus isegi ära unustada akna taga valitsenud sitt suusailm.

- - -

Hämmastavalt vähe inimesi oli sama päeva hommikul Sõpruse kinos multikaid vaatamas... vaid nii kümmekond peret. Sõpruses aga käisin viimati nii kümmekond aastat tagasi... ja seda üllatavam oli näha, kuidas ühest peauksest pääses kasiinosse ning teisest Hollywoodi. Kinouks oli hoopis külje peal, seal kust kunagi välja tuldi. Ning saali pääsemise ooteruum kujutab endast diivanit ja ühte lauda väikesel trepimademel.

- - -

Tulevikuprojektiga seoses oli asja ühte Eesti pankadest, millega endal vähimatki seost ei teadnud. Üllatusega sain aga teada, et mul on ka seal pangas iidamast-aadamast (Nafta-aadressi ajast) saadik arvelduskonto olemas. Ja kusjuures sugugi mitte igasugu aastatepikkuste teenustasude tõttu kõrvuni miinustes vaid hoopis 53 krooni jagu plussis. Ehk siis ühe pangaskäiguga 53 krooni nagu maast leitud.

- - -

Unehäired hakkavad vaikselt taanduma, see on hea.

- - -

Tänase päeva (võiks isegi öelda et selle kuu) lause: "IT hakkab vaikselt võtma religiooni kuju. IT vahendite kasutamine õigustab iseenesest ükskõik millist lollust."

Kommentaare ei ole: